L'exelència en cada toc.

Tria el teu dispositiu

MacBook Air

macbook-air

Ordinador portàtil ultralleuger i compacte, reconegut pel seu disseny elegant, pantalla de retina brillant i autenticació biomètrica a través del Touch ID. L’opció popular per a professionals i estudiants que necessiten portabilitat sense comprometre la funcionalitat.

MacBook Pro

macbook-pro

Ordinador portàtil d’alta gamma, destacant-se pel seu rendiment potent, bona autonomia de la bateria, pantalla retina brillant i característiques innovadores com el Touch Bar. L’opció popular per a professionals i creatius que busquen un equilibri entre potència i portabilitat.

iMac

imac

La combinació perfecta entre disseny elegant i potència que ofereix una experiència visual immersiva. És una opció popular per a aquells que busquen un ordinador d’escriptori tot en un amb un equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica.

iPad

ipad

Ofereix una combinació de portabilitat, rendiment i versatilitat. És molt lleuger i compacte, perfecte per a la mobilitat i funcionalitats adaptades a les necessitats dels usuaris. L’opció popular per a professionals, estudiants i usuaris domèstics.

macbook-air

MacBook Air

L’opció ideal d’Apple per a aquells que busquen un equip lleuger, portable i elegant amb un rendiment suficient per a la majoria de les tasques quotidianes, tant per a ús personal com professional. En destaquem:

 

Portabilitat: És conegut per ser molt lleuger i compacte, el que el fa ideal per a persones que necessiten treballar en moviment o viatjar amb freqüència. És fàcil de transportar i utilitzar en diferents entorns, des de cafeteries fins a avions.

 

Disseny: Amb un disseny elegant i minimalista, el MacBook Air és atractiu visualment i s’integra bé en l’entorn d’Apple. La seva carcassa d’alumini unibody li atorga una sensació de solidesa i durabilitat.

 

Pantalla: La seva pantalla de retina d’alta resolució ofereix imatges nítides i colors intensos. Això el fa adequat per a tasques com veure vídeos, editar fotos o treballar amb documents.

 

Rendiment: Encara que pot és tan potent com altres portàtils de la gamma MacBook Pro, el MacBook Air ofereix un rendiment suficient per a la majoria de les tasques quotidianes, com navegar per internet, enviar correus electrònics, treballar amb documents d’ofimàtica i fins i tot fer algunes tasques de disseny o edició de vídeo lleugeres.

Autonomia: Un altre punt fort del MacBook Air és la seva autonomia de la bateria. Amb una sola càrrega, pot durar tot el dia en ús normal, el que el fa perfecte per a aquells que necessiten treballar sense estar connectats a una presa d’electricitat durant llargues hores.

 

Ús: El MacBook Air és adequat com a portàtil principal per a molts usuaris que necessiten un dispositiu per a la seva feina diària o estudis. També és una opció popular com a portàtil secundari per a aquells que ja tenen un ordinador de sobretaula o portàtil més potent i busquen un dispositiu més lleuger per a la seva mobilitat.

macbook-pro

MacBook Pro

La gamma alta de portàtils d’Apple està dissenyada per a professionals i usuaris exigents que necessiten un rendiment superior i funcionalitats avançades. En destaquem:

Rendiment: El MacBook Pro està equipat amb processadors potents que ofereixen un rendiment excepcional per a tasques exigents com l’edició de vídeo, el disseny gràfic, el desenvolupament de programari i altres tasques intensives en recursos.

Autonomia: Tot i que el rendiment pot ser elevat, el MacBook Pro també ofereix una bona autonomia de la bateria, permetent un ús intensiu sense haver de recarregar-lo amb freqüència.

Disseny: Tot i que manté el disseny minimalista i elegant característic d’Apple, el MacBook Pro sol estar construït amb materials de primera qualitat, com alumini i vidre, que ofereixen una sensació de solidesa i durabilitat.

Connectivitat: El MacBook Pro sol incloure una àmplia gamma de ports i connexions, incloent-hi múltiples ports Thunderbolt/USB-C que permeten connectar diversos dispositius i perifèrics, com monitors externs, unitats de disc dur i altres accessoris.

Teclat i trackpad avançats: Pot incloure el teclat Magic Keyboard de nova generació, que ofereix una experiència de tecleig còmoda i precisa. A més, el trackpad Force Touch ofereix funcionalitats avançades com la pressió sensible i els gestos multitàctils.

Ús: El MacBook Pro és ideal per a professionals de diversos camps, com ara fotògrafs, dissenyadors, desenvolupadors de programari, editors de vídeo i músics, que necessiten un dispositiu que pugui gestionar tasques exigents amb facilitat i fiabilitat.

imac

iMac

És una opció excel·lent per a aquells que busquen un ordinador de sobretaula amb un disseny elegant, un rendiment potent i una àmplia gamma d’usos, tant per a tasques domèstiques com professionals. En destaquem:

Disseny: L’iMac té un disseny elegant i minimalista, amb tots els components essencials integrats dins de la carcassa de la pantalla. Això li dona una aparença neta i compacta, i redueix l’enrenou dels cables, ja que tot està integrat en un sol dispositiu.

Pantalla: Estan equipats amb pantalles de retina d’alta resolució que ofereixen imatges nítides i colors intensos. Aquestes pantalles són ideals per a tasques com l’edició de fotos i vídeos, el disseny gràfic, la visualització de contingut multimèdia i altres aplicacions que requereixen una reproducció precisa del color.

Rendiment: Els iMacs solen estar equipats amb processadors d’Intel o els processadors M d’Apple, així com amb gràfics dedicats d’AMD o d’Apple, depenent del model. Això proporciona un rendiment potent que és adequat per a una àmplia gamma de tasques, com l’edició de vídeo i fotografia, el desenvolupament de programari, el disseny 3D i altres aplicacions exigents.

Escalabilitat: Molts models d’iMac permeten ampliar la memòria RAM i l’emmagatzematge intern, cosa que permet als usuaris adaptar el seu sistema a les seves necessitats específiques i millorar el seu rendiment a llarg termini.

Ús: L’iMac és adequat tant per a ús domèstic com professional. A casa, pot ser utilitzat per a tasques com navegar per internet, gestionar correus electrònics, reproduir contingut multimèdia i altres tasques quotidianes. En entorns professionals, és ideal per a professionals creatius, empreses i institucions educatives que necessiten un rendiment potent i una representació precisa del color per a tasques com l’edició de fotos i vídeos, el disseny gràfic, el desenvolupament de programari i més.

ipad

iPad

És una opció versàtil i potent per a aquells que busquen un dispositiu portàtil per a una àmplia gamma d’usos, des de la productivitat fins a l’entreteniment i la creativitat. Amb la seva combinació de portabilitat, rendiment i flexibilitat, és una eina valuosa per a professionals, estudiants i usuaris en general. En destaquem:

Portabilitat: L’iPad és lleuger i compacte, el que el fa perfecte per a l’ús en moviment. És fàcil de transportar i utilitzar en diferents entorns, des de casa fins a la feina, a l’escola o de viatge.

Pantalla: La majoria dels models estan equipats amb pantalles de retina d’alta resolució que ofereixen imatges nítides, colors intensos i un gran angle de visió. Això fa que sigui ideal per a activitats com veure vídeos, llegir, jugar i navegar per internet.

Rendiment: Els iPads estan equipats amb els processadors més recents d’Apple, que ofereixen un gran rendiment per a dur a terme una àmplia gamma d’activitats i tasques. Això inclou la reproducció de vídeo en alta definició, l’edició de fotos i vídeos, la navegació per internet, l’ús d’aplicacions d’ofimàtica i molt més.

Aplicacions: L’App Store d’Apple ofereix una àmplia selecció d’aplicacions optimitzades per a l’iPad en àrees com la productivitat, l’educació, la creativitat, el joc i molt més. Això fa que l’iPad sigui una eina versàtil per a una gran varietat d’usos, des de treballar i estudiar fins a jugar i crear contingut multimèdia.

Ús: L’iPad pot ser utilitzat com a dispositiu complementari a un ordinador o com a dispositiu principal per a molts usuaris, especialment aquells que busquen una experiència de computació més portàtil i tàctil. És adequat per a tasques com navegar per internet, gestionar correus electrònics, veure contingut multimèdia, prendre notes, dibuixar i molt més.