La millor tecnologia al millor preu.

Necessites un ordinador? Nosaltres t’ajudem a escollir la millor elecció per a tu. Sigui quina sigui la tasca a realitzar tenim la solució perfecta.

Ordinadors de sobre taula

Equips de proximitat

choosing-pc

Dissenyem cada ordinador amb les prestacions que més s’adapten a les teves necessitats, personalitzant cadascun dels components i aconseguint així l’equip perfecte.

building-pc

Ensamblem nosaltres mateixos els ordinadors portant el control de qualitat a un nivell superior. Cuidem fins el més mínim detall perquè no t’hagis de preocupar de res.

testing-pc

Abans de ser entregades, totes les màquines són testejades pel nostre equip tècnic sotmetent-les a proves d’estrès perquè quan te les entreguem tot funcioni com cal.

Els components interns

Tria les opcions que més d'adaptin a les teves necessitats

1.
Processador

Intel Core i3, i5, i7 o i9

2.
Memòria

DDR4 o DDR5 de 8GB, 16GB i 32GB

3.
Disc dur

SSD 240GB, 500GB, 1TB o 2TB

4.
Targeta gràfica

Integrada, Nvidia GeForce GTX

Necessites ajuda?

El processador, també conegut com a CPU (unitat de processament central), és el cervell de l’ordinador. És un xip que executa instruccions de programari per realitzar tasques com ara processar dades, realitzar càlculs matemàtics, gestionar la memòria i controlar els dispositius perifèrics.

 

Aquí tens una descripció de les principals gammes de processadors d’Intel i les seves utilitats:

 

  1. Intel Core i3: Aquesta gamma està orientada cap a usuaris bàsics i entorns domèstics. Són adequats per a tasques com navegar per internet, ofimàtica (com treballar amb documents de text o fulls de càlcul) i reproducció de contingut multimèdia.

  2. Intel Core i5: Aquesta gamma és versàtil i adequada per a una àmplia gamma d’usos, incloent l’ús domèstic, empresarial i el joc ocasional. Els processadors Core i5 ofereixen un bon equilibri entre rendiment i preu, i són capaços de gestionar tasques més exigents com la edició de fotos i vídeos, així com jocs d’ordinador més complexos.

  3. Intel Core i7: Aquests processadors estan dissenyats per a usuaris que requereixen un alt rendiment, com ara professionals creatius i jugadors entusiastes. Ofereixen un millor rendiment en tasques de computació intensiva, com la renderització de vídeos, la edició de vídeo de gamma alta, la programació de software complex i jocs en 3D.

La memòria RAM (Random Access Memory) és un component clau de l’ordinador que emmagatzema les dades i instruccions que l’ordinador està utilitzant activament en un moment donat. És una memòria d’accés aleatori, el que significa que l’ordinador pot accedir a qualsevol ubicació de la memòria de manera directa i ràpida. La RAM és volàtil, el que vol dir que esborra les dades quan s’apaga l’ordinador. S’utilitza per a emmagatzemar temporalment el sistema operatiu, les aplicacions i les dades mentre l’ordinador està en ús, proporcionant un accés ràpid als programes i millorant el rendiment general del sistema. Quanta més RAM tingui un ordinador, més programes pot executar simultàniament i més ràpid pot respondre a les comandes de l’usuari.

El disc dur és un dispositiu de emmagatzematge permanent que guarda dades i arxius a llarg termini en un ordinador.

 

  1. Discs durs HDD (Hard Disk Drive): Utilitzen discos magnètics rotatius per emmagatzemar dades de forma permanent. Són més econòmics i ofereixen més capacitat de emmagatzematge que altres opcions. Solen utilitzar-se en ordinadors de sobretaula, portàtils i servidors.

  2. Discs durs SSD (Solid State Drive): Emmagatzemen dades en memòria flash no volàtil, sense peces mòbils. Són més ràpids i més resistents que els HDD i són populars en dispositius portàtils, ultraportàtils i altres dispositius on el rendiment i la resistència a copades són crítics.

 

Els HDD es solen utilitzar per a emmagatzemar grans quantitats de dades com arxius de mitjans i còpies de seguretat, mentre que els SSD es prefereixen per als sistemes operatius, aplicacions i jocs on el rendiment és crucial. També hi ha híbrids que combinen avantatges dels dos tipus.

La targeta gràfica, també coneguda com a GPU (Graphics Processing Unit), és un component de l’ordinador especialitzat en el processament d’imatges visuals i gràfics. Treballa amb la CPU per renderitzar i produir imatges en la pantalla de l’ordinador, des de la interfície d’usuari fins a jocs en 3D i aplicacions de disseny. La seva funció principal és accelerar i optimitzar el processament gràfic, alliberant la CPU d’aquesta càrrega i millorant el rendiment global del sistema, especialment en tasques que requereixen molta potència gràfica com ara renderitzatge de vídeo, animació 3D, disseny i edició de fotos, i jocs d’ordinador. Les targetes gràfiques modernes també poden incloure funcions com suport per a múltiples monitors, reproducció de vídeo en alta definició i suport per a tecnologies de realitat virtual.

 

Les GPUs poden classificar-se en diversos tipus segons el seu propòsit, arquitectura i integració:

 

  1. GPU dedicades: Són les targetes gràfiques independents, dissenyades exclusivament per al processament gràfic. Són utilitzades en ordinadors de sobretaula i portàtils, estacions de treball i servidors per a tasques que requereixen un alt rendiment gràfic, com ara jocs, disseny 3D i càlculs científics.

  2. GPU integrades: Integrades en la placa base o el processador, aquestes GPUs estan destinades principalment a tasques visuals bàsiques, com la reproducció de vídeo i la interfície d’usuari. Són comunes en portàtils, dispositius mòbils i ordinadors d’economia.

Ordinadors portàtils

mobilitat i rendiment

Optem per una experiència personalitzada, considerant meticulosament les teves necessitats individuals, des del rendiment i la capacitat de processament fins al disseny i  la portabilitat.

Treballem estretament amb tu per entendre  els teus requisits específics i preferències, garantint que cada portàtil s’adapti perfectament al teu estil de vida, professió i objectius.

A través d’aquest enfocament personalitzat, assegurem que obtinguis un portàtil que no només compleixi les teves expectatives, sinó que també millori la teva experiència informàtica en tots els aspectes.

Amb qui treballem?

Els top ventes

No trobes el que busques? Nosaltres ho fem per tu