Eficiència.

Simplicitat.

Proximitat.

Aquests són els valors que ens caracteritzen i treballem amb un objectiu clar: fer el vostre dia a dia més fàcil, productiu i eficient.

Creiem fermament en la filosofia de les accions preventives, i no pas les correctives. Enfoquem les vostres inversions en la minimització de les incidències des d‘un punt de vista honest i transparent.

Volem entendre‘ns i, per això, no utilitzem tecnicismes ni un vocabulari incomprensible. Us diem de manera clara i senzilla que necessiteu exactament. I si hi ha una opció més econòmica, també us ho diem.

El nostre bé més preuat ets tu, i treballarem amb esforç i dedicació perquè només t‘hagis de preocupar del que realment t‘importa.

I perquè SIT?

idea

Perquè l'experiència és un grau

Portem dedicats més de 15 anys al sector, i aquest recorregut ens atorga un punt de vista únic.

trust

Perquè TOTS els nostres clients ens recomanarien

En una enquesta recent el 100% dels nostres clients ens recomanaria a un conegut.

love-for-money

Perquè amb nosaltres estalvieu diners

Sempre us oferim el que més s’ajusta a les vostres necessitats. Pagueu pel que realment us fa falta.

best-seller

Perquè treballem amb els millors productes

Col·laborem amb les millors marques del mercat per poder oferir-vos la garantia i l’alta disponibilitat que us mereixeu.

fantasy

Perquè som molt còmodes

Ens encarreguem absolutament de tot. No perdeu el temps amb tràmits feixucs, per això estem nosaltres!

Col·laboracions

Treballem amb els millors per fer-vos millors

Què opinen els nostres clients?

"Coneixem els professionals de SIT des de fa anys, i la veritat és que la seva professionalitat i serietat que aporten és allò que totes les empreses esperen dels seus proveïdors o subcontractes. A més, ens aporten el valor afegit de l'assessorament constant que et permet ser més estratègic a la teva feina. Estem molt satisfets."
Josep Magallón
Director
"Després de 6 anys com a Coordinador TAC, sé que puc comptar amb ells per resoldre qualsevol dubte, per actuar davant les incidències tècniques que puguin sorgir, i aconsellar-nos en la renovació d'instal·lacions o maquinàries de les quals disposem al nostre Centre. Cal però tenir en compte, que on més fa incidència la nostra confiança és en la possibilitat per intercanviar idees com a base de nous reptes educatius."
Salva Porta
Coordinador TAC
"Per gestionar de manera eficaç les noves tecnologies en una petita organització com és aquesta escola, es fa indispensable poder tenir al costat una empresa de serveis informàtics que pensi en les teves necessitats i t'ofereixi el tracte professional i personalitzat que necessites. Aquest servei i aquest assessorament l'hem trobat en SIT i ens sentim molt afortunats."
Anna Regàs
Directora