Ordena, organitza i estalvia temps.

Tingues tots els teus dispositius mòbils en una única ubicació, ordenats, segurs i sempre carregats. Portàtils, tauletes o chromebooks, qualsevol dispositius s’adapta als nostres carros. Estalvia temps i diners.

Lock'n'Charge

La millor manera de distribuir, gestionar i carregar els teus dispositius mòbils

lock-n-charge

Ordena, organitza, carrega i estalvia temps

Els productes de Lock‘n’Charge estan dissenyats per facilitar i ajudar a gestionar la utilització de dispositius mòbils.

 

No importa quina mena de dispositiu: hi ha una solució adequada a les teves necessitats tant si es tracta d’iPads, Chromebooks, tauletes o ordinadors portàtils. Deixa enrere la feixuga tasca de desar i transportar els teus equips.

 

Lock‘n’Charge mai ha estat tan fàcil: cistelles de transport, obertura superior per a un millor accés al maquinari, organització de cablejat intern i a més de tot això, garantia in situ!

Beneficis adicionals

Treu el màxim partit amb les prestacions més avançades

Compatible i eficient

Cap dispositiu sense desar. Als carros Lock’n’Charge es poden desar 20, 30 i fins a 40 de gairebé qualsevol manera, amb funda o sense.

Segur

Els teus dispositius mai han estat tan segurs. Els carros Lock‘n’Charge inclouen un candau d’alta qualitat.

Ocupa menys espai

L’obertura superior dels carros Lock‘n’Charge permet utilitzar la superfície com a àrea de treball i fan el seu transport més còmode i àgil.

Super resistent

Tots els carros Lock‘n’Charge estan fabricats en acer d’alta qualitat. Són tan resistents que compten amb una garantia de 10 anys!

Administració d'energia

ECO Safe Charge permet gestionar les necessitats d’energia de la majoria dels dispositius, evitant problemes de sobre càrrega i augmentant la vida útil dels teus equips.

Preparat per al futur

La seva versatilitat, els prestatges i les cistelles extraïbles permeten que el teu carro s’adapti a les necessitats presents i futures, avançant-se així als nous temps.