Projeccions amb llum pròpia.

Menús personalitzables, dissenys innovadors, calibratge automàtic i la correcció de cantonades Keystone, faran que les teves projeccions quedin perfectament quadrades i brillin per si soles.

Tria el teu dispositiu

Sobretaula

projector-standard

Curta distància

projector-ultracurta

Ultra curta distància

epson-ultracurta

Interactiu

projector-interactiu
projector-standard

Projectors de sobretaula

Destaquen per la seva brillantor i resolució d’imatge de qualitat, oferint una experiència visual nítida i vibrant. Amb una gamma de connexions versàtil, permetent la reproducció de continguts des de diverses fonts. La seva durabilitat i fiabilitat en l’ús continu fan que siguin una opció popular per a presentacions professionals, aules i entreteniment a casa. Opció d’instal·lació al sostre i en superfície.

projector-ultracurta

Projectors de curta distància

Ofereixen una experiència de projecció de primer nivell en espais reduïts. Amb la seva tecnologia de projecció, poden projectar imatges de gran mida des d’una distància molt curta de la pantalla o la paret, eliminant les ombres i les interferències. A més, solen oferir una alta resolució, lluminositat potent i connexions versàtils, proporcionant una solució ideal per a aules, sales de reunions i altres entorns similars. Opció d’instal·lació al sostre o paret.

epson-ultracurta

Projectors d'ultra curta distància

Dispositius compactes i potents que permeten una projecció de gran format des de distàncies molt curtes a la paret o la pantalla, reduint o eliminant les ombres i resplendor. Amb resolucions d’alta definició i brillantor de llum intensa, ofereixen imatges nítides i vibrants fins i tot en espais il·luminats, ideal per a presentacions a aules o sales de conferències. Amb la seva tecnologia d’última generació, ofereixen connectivitat versàtil i facilitat d’ús, essent una opció versàtil per a diverses aplicacions audiovisuals. Instal·lació a la paret.

projector-interactiu

Projectors interactius

Combina tecnologia de projecció avançada amb funcions d’interactivitat, permetent als usuaris projectar imatges nítides i brillants sobre superfícies diverses mentre interactuen amb el contingut a través d’un llapis o tocs directes. Amb resolució d’alta definició, capacitat de connexió a diverses fonts i un sistema de calibració precisa, ofereix una experiència immersiva per a presentacions, classes i reunions interactives. Instal·lació a la paret.