ubiquiti

UDM Pro

Protegeix la teva organització amb el tallafocs de qualitat professional UniFi

udm-pro
Throughput
0 GB
Dispositius Wifi
+ 0
Clients
+ 0
Ports RJ45
0

Firewall de capa d'aplicació

Detecta i bloqueja amb precisió el trànsit dirigit a aplicacions, llocs web i adreces IP específiques. Bloqueja fàcilment objectius específics que poden suposar amenaces de seguretat a nivell de xarxa, VLAN i dispositiu client.

Detecció i prevenció d'intrusions

El sistema de detecció i prevenció d'intrusions (IDS/IPS) d'UniFi protegeix contra possibles amenaces que s'originen tant dins com fora de la xarxa. Aquest sistema dinàmic detecta i bloqueja ràpidament l'activitat sospitosa que podria indicar un compromís de seguretat basat en una base de dades en temps real d'amenaces cibernètiques conegudes.

Monitorització de la salut d'Internet

El tauler de control d'UniFi Site Manager inclou mètriques de salut de l'ISP per a un seguiment ràpid i instel·ligent dels llocs. Les alertes de correu electrònic i d'aplicacions mòbils en temps real per a esdeveniments de salut d'ISP a nivell de lloc també estan disponibles amb configuracions de notificacions push personalitzables per a cada lloc.

Gestió administrativa global

El Gestor de llocs UniFi permet una gestió fàcil de tots els administradors dels llocs UniFi des d'una única interfície. Administradors integrats i sense esforç amb un control granular sobre l'accés al lloc i els permisos de les aplicacions.

Alta disponibilitat

UDM Pro pot aprofitar múltiples connexions a Internet en un sol lloc per obtenir un servei d'alta resiliència. Trieu entre el mode Backup, que utilitza una font d'Internet alternativa només com a còpia de seguretat, i el mode Distribuït, que divideix el trànsit d'Internet entre les vostres fonts d'Internet segons una ponderació personalitzable.

VPN a un sol clic

UniFi Identity és la solució definitiva per a l'accés físic i la xarxa sense problemes. Concediu permisos als usuaris i permeteu-los accedir als serveis informàtics, tot amb un simple clic. Amb One-Click VPN, els usuaris poden accedir de manera remota a la xarxa de la vostra organització sense introduir credencials. Digues adéu als malsons de configuració del client VPN.