La nostra experiència al teu servei.

No importa la mida de la teva empresa, sigui gran o petita estem aquí per proporcionar-te la solució que necessites. Amb la nostra adaptabilitat i experiència, ens comprometem a ajudar-te a superar els reptes i aconseguir els teus objectius.

Consultoria IT

Teniu alguna necessitat concreta? Nosaltres tenim la solució! Us assessorem en tot moment d‘una manera clara i precisa. No importa com d‘ambiciós sigui el projecte, anirem junts tot el camí fins a assolir el vostre objectiu.

 

Servidors, còpies de seguretat, sistemes wifi d‘alta densitat, seguretat informàtica, el que sigui, vosaltres pregunteu i nosaltres us ajudem.

Assistència tècnica

El servei personalitzat i proper ens caracteritza i, per això, us assignem a un tècnic en EXCLUSIVA. Aquesta persona us coneixerà a la perfecció i, sabrà en tot moment el que necessiteu.

 

Podreu registrar les vostres incidències via mail, telèfon i fins i tot
Whatsapp! Vosaltres escolliu el canal de comunicació que més us agradi. Ens adaptem totalment a la vostra comoditat.

Auditories i inventaris

No sabeu com teniu estructurada la xarxa? Desconeixeu quines polítiques de seguretat teniu aplicades? Esteu protegits contra atacs informàtics? Com reaccionar davant una pèrdua de dades?

 

Deixeu-nos que li donem una ullada a la vostra infraestructura i us direm sense embuts el que necessiteu exactament. Ni més ni menys.

Tingueu control absolut del vostre parc informàtic: quants equips teniu, quins sistemes i característiques.

Servei postvenda

Perquè vendre no ho és tot. Creiem que la vostra feina és important i no volem que res us distregui, per això, ens encarreguem de tramitar
qualsevol garantia o reparació amb tercers, tant si el maquinari ens l‘has comprat a nosaltres o no.