Centralitza, protegeix i comparteix les teves dades.

Synology NAS

Emmagatzematge intel·ligent i versàtil per consolidar els teus béns digitals

synology-01

I què és un NAS?

Acronim de Network Attached Storage, és un dispositiu dʼemmagatzematge intel·ligent connectat a la vostra xarxa.

 

Podreu desar tot tipus dʼarxius, des de documents importants fins a valuoses coleccions de fotos, música i vídeos.

 

Mitjançant un explorador web, podreu acedir als vostres arxius i utilitzar diversos serveis des dʼInternet.

 

I tot això sense invertir en costoses llicències de programari. El NAS és el millor servidor low cost.

Perquè necessito un NAS?

No importa el tamany de lʼempresa, absolutament totes necessiten poder emmagatzemar grans quantitats de dades de manera segura i fiable. A més també necessiten solucions econòmicament viables per a realitzar còpies de seguretat, compartir arxius entre treballadors i aportar seguretat a la seva infrastructura. Però…

...no fan això precisament Google Drive i Dropbox? I els llapis USB no poden resoldre els problemes d‘emmagatzematge i accés a les dades?

Les principals desaventatges dʼemmagatzemar arxius al núvol públic és lʼaccés aliè als vostres arxius personals i les altes quotes de subscripció. La privadesa de les vostres dades no està garantida al 100%, ja que la normativa dʼaccés està regida per les lleis del país on tingueu allotjat el vostre servei, quelcom difícil dʼaveriguar.

Els problemes dʼutilitzar unitats USB van des de la falta dʼaccés fora de les instal·lacions, la complexitat a lʼhora de col·laborar en un mateix document, la facilitat de pèrdua dʼarxius, duplicació de documents i un llarg etcètera de desavantatges. No recomanable en cap cas.

Per tant el NAS de Synology és la millor alterantiva i es converteix en una necessitat bàsica per a totes les empreses.

Què puc fer amb un NAS?

Còpia de seguretat centralitzada

Mantenir els arxius ordenats i de manera centralitzada sempre suposa un desafiament i, la presència de treballadors remots pot complicar encara més la situació.

 

Active backup facilita la tasca de backup mitjançant la seva consola intuïtiva i unificada.

 

Accediu a les vostres còpies diàries a través del calendari i recupereu de forma senzilla els vostres documents perduts. A més, també podeu desar els arxius dʼaltres aplicacions com Google Drive, Dropbox i moltes més!

Servidor d'arxius

Les pràctiques tradicionals dʼús compartit dʼarxius són extremadament ineficients. Algunes empreses utilitzen el correu electrònic per a compartir documents i, tard o dʼhora, han de fer front a problemes com bústies plenes, deslocalització dʼarxius i falta de seguretat.

 

Compartir documents mai havia estat tan fàcil. Accediu a través de la vostra xarxa local mitjançant el protocol SMB des de Windows, Mac o Linux o accediu a través dʼInternet a lʼescriptori DSM del vostre NAS.

Creació de privilegis d'usuari

La integració amb el Directory Actiu de Microsoft el converteix en una eina complementària excel·lent per a entorns amb Domini. Però si no disposeu d’un servidor, podeu crear els vostres usuaris locals i assignar permisos a les carpetes del vostre NAS.

 

Creeu recursos compartits per departaments o seccions i establiu quins usuaris o grups
poden accedir a segons quines carpetes. La millor alternativa a un servidor d’arxius convencionals i al millor preu.

Accés remot amb VPN

La VPN (Virtual Private Network) o xarxa privada virtual, us permetrà treballar des de fora de la feina de la manera més còmoda. Accediu als vostres documents de manera directa i des de qualsevol lloc del món com si estiguéssiu dins l’oficina.

Configureu connexions remotes i monitoreu els usuaris connectats de manera fàcil, senzilla i intuïtiva. S’han acabat els dispositius USB per endur-se feina a casa!