Porta la teva xarxa wifi a un altre nivell.

Controla, assegura, escala i obtingues mètriques detallades sobre l’ús que es fa de la teva xarxa. Digues adeu als problemes de connectivitat per sempre més.

Tria el teu sistema

Unifi

Entorns Wifi fiables amb la millor relació qualitat/preu

El controlador

Proporciona una gestió centralitzada i intuïtiva de les xarxes Unifi a través d’una interfície basada en web.

 

Amb capacitat de gestionar múltiples dispositius, ofereix funcionalitats de monitoratge, configuració i gestió remota, tot en un format compacte i de baix consum energètic.

 

Aquest controlador és ideal per a desplegaments de xarxes de petites i mitjanes empreses, així com per a instal·lacions domèstiques, proporcionant un control flexible i convenient sobre els dispositius de xarxa Unifi.

Gestió centralitzada

Controla des d'un únic punt tot el que passa a la teva xarxa

uap-ac

Els punts d'accés

Destaquen per la seva combinació de tecnologies avançades i un disseny orientat a l’eficiència. Amb el suport de les normes Wi-Fi 802.11ac, ofereix un rendiment excepcional, amb una velocitat de fins a 450 Mbps a la banda de 2,4 GHz i fins a 867 Mbps a la banda de 5 GHz.

 

Amb característiques avançades de gestió remota, monitoratge i funcionalitats de seguretat, ofereix una solució completa per a entorns empresarials i residencials exigents.

Meraki

Entorns wifi amb un rendiment excepcional

El controlador

Plataforma de gestió de xarxes basada al núvol que ofereix una visió centralitzada i intuitiva de tots els dispositius de xarxa de Meraki desplegats a la teva infraestructura.

 

Amb funcionalitats avançades de monitoratge en temps real, configuració simplificada i gestió remota, el dashboard de Meraki permet als administradors de xarxa supervisar i controlar els teus dispositius de manera eficient i des de qualsevol lloc.

 

A més, ofereix eines d’anàlisi de trànsit, gestió de polítiques de seguretat i actualitzacions automatitzades, garantint una experiència de gestió de xarxes fiable i escalable per a empreses de qualsevol mida.

Gestió centralitzada

Obtingues mètriques detallades i dades en temps real sobre l'ús de la teva xarxa

Els punts d'accés

Solució de xarxa Wi-Fi empresarial que ofereix un rendiment excepcional i una gestió simplificada a través de la plataforma de Meraki Dashboard basada en cloud.

 

Equipats amb tecnologia 802.11ac Wave 2, proporcionen velocitats de fins a 1,9 Gbps, amb suport per a múltiples fluxos de dades i MU-MIMO per a una connectivitat optimitzada amb múltiples dispositius. Les seves antenes internes de polarització múltiple optimitzen la cobertura i el rendiment, mentre que la tecnologia de beamforming millora la qualitat de la connexió dirigint el senyal cap als dispositius clients.

 

Amb funcionalitats avançades com la segmentació de la xarxa, la priorització del trànsit i la gestió centralitzada a través del Dashboard de Meraki, ofereixen una solució completa i escalable per a entorns empresarials que requereixen una connectivitat Wi-Fi fiable i de gran rendiment.